FRESHBOX – alimentatie sanatoasa cu livrare la domiciliu Chisinau

Pentru a slăbi trebuie să depuneți efort. Noi vă vom ajuta să obțineți efectul dorit pe-o calea simplificată. În primul rând, trebuie să știți că noi vă suntem sprijinul în lupta pentru un corp ideal, deci un sfat important: impuneți organismul să funcționeze în folosul Dvs. Treceți la dieta echilibrata cu 6 mese / zi, nu lăsați metabolismul să se lenevească – acesta trebuie să funționeze non-stop, arzând grăsimile.

Vă vom face ca alimentatia Dvs. să fie una sanatoasa și nu veți irosi timpul pentru prepararea acesteia. Specialiștii FreshBox vor pregăti un meniu individual pentru o zi sau pentru o saptamana, iar mancarea gatita va fi livrată la adresa Dvs. și timpul liber îl puteți dedica antrenamentelor de fitness.

Cu ajutorul și supravegherea specialiștilor calificați, Dvs., fără frică, aveți oportunitatea să începeți orice program pentru un corp de vis.

FreshBox vă ajută:
Să slăbiți
Să adăugați masă musculară
Să treceți la un meniu vegetarian
Să vă aduceți corpul în formă după naștere sau să aveți o dietă adecvată în timpul alaptării copilului

 • Consultarea nutriționistului
 • Fitness
  testare
 • Elaborăm un program individual
 • Preparăm și împachetăm
 • Livrăm la timpul convenabil
 • Recipiente
  curate și comode
 • Livrăm la timp
 • Doar produse proaspete

Economisiți-vă timpul și banii

Nu irosiți timpul mergând la magazin, preparând bucate și spălând vasele

Prețul pentru 3 mese = 265 pe zi

Prețul unei zi cu freshbox este de 275 lei. 5-6 mese de nutriție corectă și sănătoasă

FRESHBOX ESTE PENTRU DVS. DACĂ...

Dvs. sunteți încrezut că alimentația corectă este exact ceea de ce aveți nevoi, însă până în prezent găsiți motive pentru a evita schimbările în viață.

Nu sunteți satisfăcut(ă) de siluetă

Slăbire

Pentru a slăbi corect și fără vătămare trebuie să alegeți metoda eficientă ce nu va dăuna sănătății. Dvs. aveți nevoie de un specialist calificat de profil - dietetician certificat. Acesta va efectua regimul individual de alimentatie sanatoasa pentru slabit. Comandând mancare dietetica pentru slabit, Dvs. nu veți irosți timpul pentru prepararea bucatelor și, noi vom livra meniul dietetic la domiciliu fără întîrziere. Livrarea alimetației dietetice la domiciliu, mancarii dietetice, alimentatiei pentru slabit pe intreaga zi sau o saptamana gratuită prin Chișinău.

Doriți să adăugați masă musculară

Adăugarea masei musculare

Facilitățile ficărui organism sunt diferite, deci nu oricine poate cu ușurință adăuga masă musculară. În acest caz este nevoie de abordare riguroasă care o poate realiza un specialist de profil. De exepmlu, antrenorul de fitness sau nutriționistul. Dvs. veți primi un fitness-meniu sau alimentatie pentru sportivi pentru o zi / saptamana, luând în considerare parametrii individuali și regimul de antrenamente. Noi oferim serviciu de livrare la domiciliu alimentației sportive și fitness alimentatie. Dvs. nu veți cheltui timp pentru prepararea bucatelor, ci veți avea opotrunitatea să vă rezervați acest timp pentru sport.

Tindeți să vă mențineți în formă

Menținerea corpului

Important este nu doar să obții un rezultat, ci să-l menții, deci, mențirea greutății normale e o problemă nu mai puțin actuală decât pierderea kilogramelor în plus. Pentru a menține corpul în formă trebuie să urmați regimul alimentar corect și, un pas ilogic ar fi să vă deziceți de mancare sanatoasa după obținerea rezultatului dorit. Dvs. aveți oportunitatea să comandați alimentatie sanatoasa cu livrare la domiciliu pentru o saptamana, cu scopul de a economisi timpul.

CALCULAȚI NECESARUL CALORIILOR PE ZI

Consumul de calorii se calculează după formula axată pe indicii de greutate, înălțime, vârstă, înmulțite la coeficientul de activitate.

pas 1
Indicați sexul
Masculin
Femenin
Rezultat
Necesarul zilnic
de calorii:
0

kcal / zi

Efectuarea calcului din nou
Rezultatele obținute cu ajutorul formulei matematice (include sexul, vârsta,
nivelul de activitate etc.)

Pentru un calcul mai exact este necesară cunsultarea specialistului nutriționist!

NOI FACEM DIETA DVS. SĂ FI NU DOAR UTILĂ, CI ȘI FOARTE GUSTOASĂ!

Sous-chef Bucătarul șef Cofetar

NutriționistAnastasia VALAC

medic de fitness cu o experiență de 7 ani, nutriționist acreditat internațional, cofondatorul centrului de nutriție - Intelligent Nutrition Center.

NutriționistAndrei PETROV

Fitness-manager Energy Fitness Centru, medic și antrenor personal cu o experiență de 7 ani. În baza parametrilor personali, Andrei Petrov efectuează un regim alimentar sănătos care vă permite să obțineți rezultatul dorit.

NutriționistEcaterina DIDÎC

Specialistul-nutriționist cu experiență de 8 ani – Ecaterina Didâc oferă serviciu de consultare gratuită. Cu ajutorul ei veți putea obține strategia corectă pentru a căpăta rezultatul dorit și pentru aceasta nu este necesară comunicarea fizică. Consultarea deiteticianului o puteți primi online.

ALEGEȚI PROGRAMUL PERSONAL
DE NUTRIȚIE

Scopul proiectului – să oferim posibilitatea de a depăși problemele întâmpinate către obținerea un corp de vis.

 

Programe speciale

Alegeți programul potrivit:

Program
de slăbire

Aflați detalii

Program
de alimentare
balansată

Aflați detalii

Program
de adăugare masă
musculară

Aflați detalii

Mama+
Copil

Aflați detalii

Alimentare pentru
Gută

Aflați detalii

Alimentare pentru
gastrită și ulcere

Aflați detalii

Despre companie

FreshBox vă susține în obținerea propoțiilor ideale. Noi vă ajutăm să aveți un meniu individual sanatos și alimentele preparate sunt livrate la domiciliu. Nu vă neliniștiți de luarea mesei, căci mancarea sanatoasa este livrată rapid și la timp.

Comandați 3 zile de probă FreshBox. Livrarea la locul și timpul comod pentru Dvs.
Telefon: +373 79 777727

 • Вера Кириллова - Doctor в Doctor Aesthetic, Owner в Dr. Vera Aesthetic Medicine

  «Замечательная команда , отличные ребята! Я рада , что в Кишиневе появился Freshbox, который показывает как надо правильно питаться . Очень вкусная и качественная еда. Я желаю вам удачи, приобрести больше хороших и счастливых клиентов ! Спасибо!»

 • Alexei Chislaru - CEO в Energy Fitness

  Являюсь активным пользователем, подсадил и жену:) Очень удобно, продуманно, вкусно, разнообразно и полезно....Перестал думать на тему еды вообще - решение находится в термо сумке рядом:)

 • Dragostin Paduraru - Owner в Barbar, DJing в Muz FM

  Лично попробовал услуги FreshBox и остался супер довольным! Все происходит на высшем уровне. Всем рекомендую!

 • Павел Зинган Бизнесмен - генеральный директор в zingan.com, управляющий allmoldova

  Хорошее решение для холостяков, которые хотят как и все люди есть, но времени и умения готовить у них нет. В нашем суровом мире это помогает выжить)))

 • Пахотин Антон - CEO в GoSocial, Founder в Типичная Молдова

  Я из тех людей, кто не умеет следить за собственным питанием. Фрешбокс - очень удобное решение в таких случаях. Просто доставай из термосумки еду в определенное время и ешь. При этом еда вкусная и полезная. А если еще и сочетать Фрешбокс с залом, мне кажется, можно случайно стать мистером Олимпией.

 • Natalia Cheptene - Телеведущая «Știrile CTC & Domashnii»,«Acasă în Moldova TV» и «ProTV Chişinău»

  O solutie foarte buna pentru cei care vor sa manance sanatos, dar nu au timp/chef sa gateasca. As mai sugera doar sa rezolvati problema curieratului. Pacat ca nu aduceti mancarea in afara zonei orasului.

*Rezultatul este individual și depinde de caracteristicele personale